Xαλκηδόνα: Τιμές

Xαλκηδόνα: Τιμές
Ξεχωριστή μέρα ήταν η Παρασκευή για την ομάδα της Χαλκηδόνας. Ο προπονητής των νεοφώτιστων Γιώργος Παράσχος τιμήθηκε από το Σύνδεσμό Ελλήνων Προπονητών ως ο καλύτερος Ελληνας προπονητής ενώ ο ίδιος σύνδεσμος βράβευσε τον πρόεδρο της Χαλκηδόνας Γιώργο Σπανό ως το καλύτερο παράγοντα.

Ο Γιώργος Παράσχος φανερά ικανοποιημένος για την τιμή που του έκαναν οι συνάδελφοί του δήλωσε: " Είναι μία ξεχώριστη στιγμή για μένα γιατί πρόκειται για μία βράβευσης από τους συναδέλφους μου προπονητές. Τους ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι ότι στην συνέχεια της πορείας μου θα είμαι αυτούε που ημούν και στην αρχή".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σπανός επεσήμανε: " Στο πρόσωπό μου βραβεύτηκε η Χαλκηδόνα, μία ομάδα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα συνεχίσω να βοηθάω το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Στα αγωνιστικά δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα και ανανέωσαν το ραντεβού με το προπονητή τους για το Σάββατο. Μετά το χαλάρωμα του Σαββάτου ο Παράσχος θα ανακοινώσει την απόστολή στην οποία κάτα πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και ο Αντερσον.Από τον αγώνα με την Καλλιθέα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντάγκας, Γελαδάρης και Κοζανίδης.

Τέλος η ομάδα Νέων της Χαλκηδόνας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την αντίστοιχη της Καλλιθέας με τις προσθήκες των Ανδριόλα και Καλογερή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK