Χαμόγελα, αισιοδοξία και χωρίς “φωνές”
Η απουσία του κόσμου από το τσάρτερ της αποστολής δε δημιούργησε κλίμα στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία.
Λίγο πριν τις 09:00 έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” με προορισμό την Ολλανδία, ενόψει του αγώνα με την Αλκμαάρ για το Europa League.
Κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο οι παίκτες ήταν χαμογελαστοί και έδειχναν ευδιάθετοι, βγάζοντας για αισιοδοξία ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Την αποστολή του “Δικεφάλου” συνοδεύουν οι Τσιστιακόφ, Βρύζας, Ποικιλίδης, Γκαγκάτσης, ο Ηλίας Γεροντίδης, αλλά και κάποιοι πρώην παράγοντες.
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν υπήρχε κλίμα… Τούμπας στο αεροδρόμιο, αφού μετά από απόφαση της διοίκησης στο τσάρτερ της αποστολής δεν υπήρχαν οπαδοί της ομάδας.
Τweet ΠΑΟΚ κατά την αναμονή στο αεροδρόμιο
Αναμονή στο αεροδρόμιο πριν την πτήση #PAOKLife pic.twitter.com/YLNK3u6f46
— P.A.O.K. / Π.Α.Ο.Κ. (@PAOK_FC) October 2, 2013