Ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου αυτή την εβδομάδα, ενώ εκφράζονται φόβοι πως είναι ο ίδιος τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε και την περυσινή σεζόν.

Ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ρονάλντο
PHOTOGRAPH: PAUL WHITE/AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή τους ιατρούς που ασχολούνται με το πρόβλημά του, οι οποίοι πραγματοποίησαν έναν λεπτομερέστατο έλεγχο, υποβάλλοντας τον σε πλήρη επανεξέταση.

Η ενόχληση που ένιωσε στο αριστερό γόνατό του, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι διαφορετική σε σχέση με την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, εκείνοι που τον γνωρίζουν τονίζουν πως ο Ρονάλντο έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του, προκειμένου να προστατευτεί.

Στο πρώτο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο, προτιμήθηκε να παραμείνει στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως ένιωθε κουρασμένος. Οι μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί, καθώς και τα δύο μόλις γκολ μέσα στο 2015 επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο CR7 δούλεψε στο γυμναστήριο και δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, κάνοντας μόνο προθέρμανση. Η τιμωρία των 2 αγωνιστικών για την κλωτσιά στον Εντιμάρ μπορεί να αποδειχθεί... λυτρωτική, καθώς θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με το ταλαιπωρημένο γόνατό του. Ο Πορτογάλος άσος δεν έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 αγώνες τη φετινή σεζόν, ενώ είναι ο δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής (2600), πίσω από τον Τόνι Κρόος (2648).

News 24/7

24MEDIA NETWORK