Προτίμησε τα... κιτρινόμαυρα αντί για Νίνη ο Πλατέλλας

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε πρόταση στα χέρια του από την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα του Σωτήρη Νίνη, ωστόσο προτίμησε την επιστροφή του στην Stoiximan.gr Footbal League και τα... κιτρινόμαυρα του Άρη αυτή φορά.

Προτίμησε τα... κιτρινόμαυρα αντί για Νίνη ο Πλατέλλας

Μακριά από τα... κιτρινόμαυρα δεν έμεινε για πολύ ο Βαγγέλης Πλατέλλας, καθώς ανακοινώθηκε από τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 29χρονος εξτρεμ είχε την ευκαιρία να παίξει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, ωστόσο επέλεξε τον Άρη, υπογράφοντας τη Δευτέρα (11/9) συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατέλλας έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο έπειτα από έναν χρόνο παραμονής στο Περιστέρι και την Super League Σουρωτή: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 01/12/1988) υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την Καλλιθέα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Επόμενος σταθμός ήταν η Ξάνθη (2011-2013), ακολούθησε η Α.Ε.Κ. (2013-2016), ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ατρόμητο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK