Ξανά υποψήφιος, ξανά "έφαγε πόρτα" ο Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανιζόταν την Κυριακής ως φαβορί για τον πάγκο της Τζένοα αλλά ήρθε δεύτερος και καταιδρωμένος την κούρσα της διαδοχής. Διαβάστε το story.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Τζένοα το τελευταίο 24ωρο καθώς μετά τη συντριβή με 5-0 στην έδρα της ουραγού Πεσκάρα, γύρω στους 200 αγανακτισμένους οπαδούς περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή στο αεροδρόμιο της Γένοβας.

Κλωτσιές, φτυσίματα και βρισιές περιελάμβανε το... μενού ενώ εκτοξεύτηκαν μέχρι και αυγά, με τον Ιβάν Τζούριτς να συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά και τη διοίκηση να μην έχει άλλη επιλογή -υπό την πίεση των τιφόζι αλλά και το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων (χωρίς νίκη από τις 15 Δεκεμβρίου)- να τον απομακρύνει από τον πάγκο.

Ξανά υποψήφιος, ξανά "έφαγε πόρτα" ο Στραματσόνι!

Όσο για τον διάδοχό του, είχαμε ανατροπή σκηνικού. Αρχικά ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανιζόταν από όλα τα ιταλικά ΜΜΕ ως το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ροσομπλού", με τους Μαντορλίνι και Ρέγια να βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο.

Δεν ήταν όμως γραπτό για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στο προσκήνιο συνεργαζόμενος με ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα της μεγάλης κατηγορίας, αφού η Τζένοα προτίμησε να στραφεί στη λύση του εμπειρότερου Αντρέα Μαντορλίνι.

Ο 56χρονος τεχνικός είχε φύγει λίγο καιρό πριν από την Βερόνα και το μεσημέρι της Δευτέρας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τζένοα μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK