Ξαναρχίζει να μπαίνει στον... χάρτη!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργεί στα πολυτελή γραφεία της απέναντι από το ΟΑΚΑ τα οποία θα έχουν όλα τα κομφόρ και σημαίνουν την επιστροφή του συλλόγου στον… -γεωγραφικό- χάρτη.

Ξαναρχίζει να μπαίνει στον... χάρτη!

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι και η τελευταία κατά την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργήσει με δεδομένα… μεταβατικής περιόδου, αφού η παρουσία της εταιρείας στα προκάτ γραφεία του ΟΑΚΑ λαμβάνει τέλος. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ πρόκειται να μετακομίσει σύσσωμη ακριβώς απέναντι από το Στάδιο της Καλογρέζας, στην πρώτη παράλληλη της Σπύρου Λούη.

Οι εργασίες στα νέα πολυτελή γραφεία τελειώνουν και το κτίριο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ολόκληρη η εταιρική μορφή της ΑΕΚ έχει πάρει πια, την τελική του εικόνα αφού έχουν μπει οι τελευταίες πινελιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στην -εντυπωσιακή- εξωτερική όψη.

Επιλήφθηκε προσωπικά ο "Μελισσάν"!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επιληφθεί προσωπικά την -κυριολεκτική- μεταμόρφωση του χώρου που θα στεγάσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό πως κανένας εκ των υπαλλήλων δεν έχει εικόνα για το εσωτερικό των νέων γραφείων για να… λειτουργήσει καλά η έκπληξη!

Eίναι γνωστή η… τρέλα του Μελισσανίδη με παρόμοιου είδους θέματα, αφού οι παλαιότεροι δεν πρόκειται να ξεχάσουν τη μεταμόρφωση της παλιάς θύρας 18 στη Νέα Φιλαδέλφεια, το "Μέμπερς Κλαμπ" και την μπουτίκ, που ήταν αρκετά μπροστά από την τότε εποχή.

Αίθουσα Τύπου και παρουσιάσεων

Πέραν από όλες τις παρυφές του κλαμπ και της μπουτίκ που θα στεγαστούν στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, στο νέο κτίριο υπάρχει αίθουσα Τύπου, στην οποία θα γίνονται οι παρουσιάσεις της "κιτρινόμαυρης" εταιρείας.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Σαφέστατα τα γραφεία μιας ποδοσφαιρικής εταιρείας δεν είναι πρωτεύον σε ότι αφορά τη ζωή της, ωστόσο είναι μία από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η ΑΕΚ -επιτέλους- στεγάζεται σε ένα μέρος αντάξιο του μεγέθους της, αφού δεν είναι μακρινές οι εποχές που τα γραφεία είχαν… τρυπώσει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανάμεσα στα αποδυτήρια.

Ξαναρχίζει να μπαίνει στον... χάρτη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεπώς γίνεται αντιληπτό ότι είναι αρκετά σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου να στεγάζεται σε έναν επιβλητικό χώρο στον οποίο θα λειτουργεί όλος ο οργανισμός: Από την ΠΑΕ, τη "Δικέφαλος 1924", τα τμήματα υποδομής. Σε ένα κτίριο πέντε ορόφων δικό του, μερικά χρόνια μετά από τότε που λειτουργούσε στον από κάτω όροφο από την… Ορθόδοξη Κίνηση Πανελλήνιας Αδελφότητας και πάνω από ένα βενζινάδικο στην Γ’ Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μετακομίζει" η ΠΑΕ ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK