Χάνει τη Μαγιόρκα ο Ροναλντίνιο
Εβγαλε φωτογραφίες, μοίρασε αυτόγραφα, χαιρέτησε τους περίπου 2.000 φίλους της Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν στο "Μίνι Εστάντι" για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των "μπλαουγκράνα", ωστόσο όταν ήρθε η ώρα για τα δύσκολα ο Ροναλντίνιο δεν τα κατάφερε.
2.000 φίλους της
Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν στο “Μίνι Εστάντι” για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των “μπλαουγκράνα”, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα για τα δύσκολα ο
Ροναλντίνιο δεν τα κατάφερε.
Προς απογοήτευση των φιλάθλων που βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, χωρίς να πάρει μέρος στο διπλό, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Φρανκ Ράικαρντ για την προσεχή αναμέτρηση στις Βαλεαρίδες Νήσους με αντίπαλο την Μαγιόρκα.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές της ομάδας, από τενοντίτιδα στο δεξί πόδι και για προληπτικούς λόγους δεν πιέζεται στην προπόνηση.
Την ίδια στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι ξεπερνά πιο γρήγορα από τις προβλέψεις των ανθρώπων της ομάδας το δικό του πρόβλημα τραυματισμού και σύμφωνα με τον γιατρό του συλλόγου θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα από τις 20 Ιανουαρίου, περίπου δύο εβδομάδες πιο νωρίς από τις αρχικές εκτιμήσεις.