Χάνει το Euro ο Μπαρτζάλι
Εκτός Euro 2008 τέθηκε ο Αντρέα Μπαρτζάλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική Ιταλίας.
Εκπρόσωπος της “σκουάντρα ατζούρα” γνωστοποίησε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Βόλφσμπουργκ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (19/6) και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.
“Το τουρνουά ολοκληρώθηκε γι’ αυτόν. Το πρόβλημα είναι στο αριστερό γόνατο“, υπογράμμισε.
“Το τουρνουά ολοκληρώθηκε γι’ αυτόν. Το πρόβλημα είναι στο αριστερό γόνατο“, υπογράμμισε.
Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής άρχισε βασικός στην πρεμιέρα με την Ολλανδία, ωστόσο η κάκιστή απόδοσή του ανάγκασε τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να τον αποσύρει στον πάγκο στα επόμενα δύο παιχνίδια και λογικά δεν θα ξαναέπαιρνε θέση στο κέντρο της άμυνας.
Παρ’ όλα αυτά, αποτελούσε πάντα ετοιμοπόλεμη λύση και η απουσία του, μαζί με τον τραυματισμό του Φάμπιο Καναβάρο πριν την έναρξη του Euro, περιορίζονται οι έμπειρες λύσεις στο κέντρο της άμυνας.