Ξάνθη: Ετοιμοι Ζαπρόπουλος, Λαμπριάκος

Ξάνθη: Ετοιμοι Ζαπρόπουλος, Λαμπριάκος
Φαίνεται ότι η διακοπή απέφερε θετικά αποτελέσματα στην Ξάνθη, καθώς τα νέα που ...άκουσε ο Νίκος Καραγεωργίου από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν ιδιαιτέρως θετικά. Ο προπονητής της "βασίλισσας του Βορρά" είδε με ικανοποίηση τον Νίκο Ζαπρόπουλο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητικού τιμ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και από εκεί την ημέρα απουσίασε από τρεις αγώνες πρωταθλήματος της (Χαλκηδόνα, Αρης, Ολυμπιακός) αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στο κέντρο της αμυντική γραμμής. Γι’ αυτόν εξάλλου το λόγο και αποκτήθηκε τότε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος κάλυψε ανμη τι άλλοεπάξια το κενό του Ζαπρόπουλου.

Πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον "δικέφαλο του Βορρά" θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ο Νίκος Καραγεωργίου θεωρεί ότι ο Ζαπρόπουλος είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα. Εξάλλου το δίδυμο Παβιό-Παπαδόπουλου έδειξε ότι μπορεί να συνεργαστεί αρκετά καλά βγάζοντας εις πέρας δύσκολες αποστολές. Πάντως όποιος και αν τελικά χρησιμοποιήσει ο τεχνικός των Ξανθιωτών είναι στην ευχάριστη θέση να προβληματίζεται για τον ποιους δύο από τους τρεις θα προτιμήσει να εμπιστευτεί στην ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, παρών στην δεκαοκτάδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ θα είναι και ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο μακρυμάλλης επιθετικός της Ξάνθης, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό – έκανε εγχείρηση στους κοιλιακούς-, συμμετέχει στις προπονήσεις πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όμως ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θέλησε να επισπεύσει την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όμως,όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για τον Λαμπριάκο να επανέλθει στις επάλξεις.

Όσον αφορά τέλος το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στην ακριτική πόλη θα γίνει σύσκεψη την Τρίτη ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους φορείς ( αστυνομία, Ξάνθη, ΠΑΟΚ) ώστε να παρθεί η τελική απόφαση. Πάντως η αστυνομία εκφράζει τις ανησυχίες για την παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στις εξέδρες, καθώς την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί το καθιερωμένο καρναβάλι, το οποίο και θα περιφρουρούν ουκ ολίγες δυνάμεις. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθης δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, ώστε να μην υπάρξει ανάλογηεκπροσώπηση από φίλους των Θεσσαλονικέων.

*** Στις φλόγες τυλίχθηκε το εξοχικό του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK