Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEOS)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος, η Ξάνθη με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1, χάρη στα γκολ των Κλέιτον και Τσάβες. Τρομερή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μάρκο Βελλίδη.

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ωραία θέαμα παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη είχε την υπεροχή στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το τρομερό σουτ του Αντόνιο Γκόμσι στο 9ο λεπτό. Ο Καμερουνέζος μπακ δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, όμως ο Μαρκος Βελλίδης εκτινάχθηκε στο αριστερό του γάμα κι έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν η κυριότερη αιτία που οι Ακρίτες δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του με εξαιρετικές επεμβάσεις. Οι παίκτες του ΠΑΣ ισορρόπησαν το ματς και είχαν δύο καλές στιγμές, με τους Ακόστα και Τσάβες, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Ξάνθης πίεσαν για το γκολ και είδαν την προσπάθειά τους να αποδίδει καρπούς στο 54ο λεπτό. Οι Ακρίτες βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Σολτάνι συνεργάστηκε άψογα με τον Λουσέρο, ο οποίος είδε την κίνηση του Κλέιτον και ο Βραζιλιάνος με όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του, με στόχο την άμεση ισοφάριση. Τελικά, στο 75' ο νεοεισερχόμενος Ναδάλες έκανε την σέντρα από τα αριστερά, κι ο Τσάβες με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-1. Η Ξάνθη προσπάθησε για τη νίκη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Μάρκος Βελλίδης φάνταζε ανίκητος. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία τρομερή διπλή απόκρουση, χαρίζοντας στους Γιαννιώτες ένα πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

MVP

Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας γκολκίπερ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Τρομερές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο. Αποκορύφωμα η εκπληκτική διπλή απόκρουση που πραγματοποίησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μιχάλης Μανιάς ήταν "σκιά" του καλού εαυτού του. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και η μοναδική φάση που απείλησε ήταν ένα σουτ στο 48ο λεπτό, το οποίο μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Σχόλιο

Πολύ όμορφο θέαμα κι από τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως έπεσε πάνω σε έναν φανταστικό Βελλίδη, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας τρομερές επεμβάσεις. Ο Σίλβα Κλέιτον έδωσε το προβάδισμα στους Ακρίτες, όμως ο ΠΑΣ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με όμορφη κεφαλιά του Τσάβες. Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (65' Ίλιτς), Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Τσάβες (86' Σαλαπίδης), Στρούνα (72' Ναδάλες), Μανιάς.

Ξάνθη (Ράτζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γκομσί (82' Γουάλας), Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης (60' Ομπόντο), Λουσέρο, Σολτάνι (68' Μπέλιτς), Κλέιτον, Καπετάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK