Χαράς ευαγγέλια για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον
Παρά τουςδιαδοχικούς τραυματισμούς βασικών της παικτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ευχάριστα για τους "κόκκινους διαβόλους" αφού τα ονόματα από το ιατρικό δελτίο σβήνονται το ένα μετά το άλλο.
Οι Ρίο Φέρντιναντ, Γι Σουνγκ Παρκ και Γουές Μπράουν επέστρεψαν κανονικά στην αγωνιστική δράση και συμμετείχαν στο εντυπωσιακό πέρασμα της ομάδας του με 5-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ (5-0). Το προσεχές Σάββατο (31/01) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ την Εβερτον (24η αγ.) και υποψηφιότητα για τη 18άδα έχουν βάλει οι Πατρίς Εβρά και Νάνι.
“Τα πράγματα βελτιώνονται και οι παίκτες μας σιγά-σιγά επιστρέφουν. Ο Πατρίς είναι πιθανό να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Εβερτον. Εάν ο αγώνας διεξαγόταν τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά οριστεί, θα σας έλεγα ότι σίγουρα θα παίξει. Αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει. Ετοιμος αναμένεται να είναι για το Σάββατο και ο Νάνι”, δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση ενός άλλου τραυματία, του Γουέιν Ρούνεϊ:
“Ο Γουέιν δεν είχε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν παρόμοιο τραυματισμό και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει νωρίς. Κάνει εξαιρετική δουλειά στο γυμναστήριο αλλά όπως είπαμε από μιας αρχής, θα μείνει εκτός για τρεις-τέσσερις εβδομάδες και δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε”.