ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάβος: “Βελτιωνόμαστε συνέχεια”

Ο Μάκης Χάβος εξέφρασε τη στεναχώρια του για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ από κόρνερ και πέναλτι, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον, καθώς "βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Χάβος: “Βελτιωνόμαστε συνέχεια”

Αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στα θύματα της Θύρας 7: “Καταρχήν όπως είπα και μετά το ματς ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων της Θύρας 7. Να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε γήπεδο. Να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους”.

Κατόπιν σχολίασε το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”: “Στο αγωνιστικό μέρος για εμάς είναι θετικό πως ο Ολυμπιακός δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Εμείς μπήκαμε καλά, κλείσαμε χώρους και πήγαμε τον αγώνα σε κόντρα επίθεση με τον Καμαρά, όπου και σκοράραμε. Ότι δεχθήκαμε δύο γκολ με κόρνερ και πέναλτι μας στεναχωρεί και εμένα και τα παιδιά.

Όταν τα δέχεσαι έτσι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Φτάσαμε σε διάστημα δύο μηνών να είναι ο σύλλογος ανταγωνιστικός απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα στον Ολυμπιακό για τους αγώνες με την Γιουνάιτεντ και να περάσει στους ‘”8″. Συγχαρητήρια στον κύριο Μίτσελ για την δουλειά που κάνει με τον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για την Ελλάδα να έρχονται εδώ προπονητές όπως ο Μίτσελ και ο Βαλβέρδε και να μας μαθαίνουν πράγματα εδώ”.

Ερωτηθείς για τη φάση του πέναλτι, ο Μάκης Χάβος απάντησε: “Ήμουν μακριά. Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στη φάση. Ήταν τρεις δικοί μας. Δεν είχαμε αντίπαλο εκεί”.

Για την ομάδα του επεσήμανε: “Θέλει συνεχή προσπάθεια. Θέλει διαρκώς δουλειά και επαγρύπνηση. Στα πρώτα ματς στο Αγρινίο δεν ήμασταν καλοί και ας κερδίζαμε. Φτάσαμε στο επίπεδο του να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο. Εκτός δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο κόσμος, βέβαια, θέλει αμέσως αποτελέσματα. Δουλεύουμε όμως και για τα εκτός έδρας ματς και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Βελτιωνόμαστε συνέχεια”.

Ερωτηθείς πώς διδάσκεται από τον Μίτσελ, ο Έλληνας τεχνικός είπε: “Το ποδόσφαιρο έχοντας τέσσερις φάσεις παιχνιδιού, όταν τα ψάξεις και τα δεις στο βίντεο είναι εύκολο να πάρεις πράγματα. Να τα δεις και μετά να μάθεις”.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: “Δεν είναι εύκολο κανένα ματς. Δεν τελειώνει πριν το παίξεις. Είναι θετικό πως στα 12 ματς που απομένουν έχουμε αρκετά παιχνίδια στο Αγρίνιο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για τον Ολυμπιακό, τέλος, είπε: “Ο Ολυμπιακός μέχρι ένα μήνα πριν ήταν πολύ καλά. Είχε βρει ρυθμό. Έρχονται τα ματς με την Γιουνάιτεντ όμως. Είναι λογικό να μην είσαι φορμαρισμένος για ένα διάστημα. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια καλά. Έχω δει πως γίνεται καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Champions League”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK