Ξέχασαν τον Κέιν και "σπρώχνουν" 112.000.000 ευρώ για τον "εγκέφαλο" της Τότεναμ!

"Φευγάτοι" μέχρι... χθες από την Τότεναμ ήταν οι Κέιν, Ποτσετίνο και Ντάνι Ρόουζ. Ο τρίτος θα φύγει, οι δύο πρώτοι δεν το κουνάνε, ωστόσο τα "σπιρούνια" βρίσκονται σε κρίση, γιατί η Παρί με τα ατελείωτα χρήματα που διαθέτει καταστρώνει το πλάνο αρπαγής του... mastermind των Λονδρέζων που δεν ανανέωσε ακόμα.

Ξέχασαν τον Κέιν και "σπρώχνουν" 112.000.000 ευρώ για τον "εγκέφαλο" της Τότεναμ!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, δηλαδή πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ομάδες τύπου Παρί προετοιμάζουν το έδαφος για μία μεγάλη μεταγραφή όπως έκανε πέρυσι το συγκεκριμένο κλαμπ με τον Νεϊμάρ (αλλά και με τον Εμπαπέ).

Φέτος, οι Παριαζιάνοι φέρονται έτοιμοι να πετύχουν μία προσθήκη εξαιρετικά σημαντική στο κομμάτι της λειτουργίας του συνόλου εντός των τεσσάρων γραμμών. Τ' όνομα που αποκαλύπτει η "Express" είναι αυτό του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός "εγκέφαλος" της Τότεναμ δεν είναι σταρ επιπέδου Νεϊμάρ και Εμπαπέ, αλλά το ταλέντο και ο τρόπος που το ξεδιπλώνει μέσα στο γήπεδο αξίζουν κάθε ευρώ που λαμβάνει και κάθε... πετροδόλαρο που είναι διατεθειμένη να δώσει η Παρί για εκείνον.

Για την ακρίβεια, το βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι οι Άραβες σχεδιάζουν να προσφέρουν 100.000.000 λίρες στην Τότεναμ, περίπου 112.000.000 ευρώ για να τους πείσουν να φύγει...

Ξέχασαν τον Κέιν και "σπρώχνουν" 112.000.000 ευρώ για τον "εγκέφαλο" της Τότεναμ!

Η στάση, πάντως, και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ίσως βοηθήσει στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Καθώς από τον περασμένο Ιούνιο του έχει κατατεθεί νέο συμβόλαιο προς υπογραφή, αλλά εκείνος παρότι δείπνησε με τον Ποτσετίνο και ο Αργεντινός του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, υπογραφή δεν έβαλε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει με ψιλά γράμματα ότι τον 26χρονο Κρίστιαν Έρικσεν που μένει ελεύθερος το 2020 παρακολουθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τον θεωρεί ισάξιο χαφ του Λούκα Μόντριτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK