Κλήθηκε για αντι-ντόπινγκ και αυτός πήγε για... μπάνιο

Κι όμως, συνέβη σε αγώνα του Europa League. Ποδοσφαιριστής δεν υπεβλήθη σε εξέταση αντιντόπινγκ αμέσως μετά το παιχνίδι, αλλά κατευθύνθηκε στ' αποδυτήρια μόνο και μόνο από συνήθεια, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα του.

Vardar's Hovhannes Hambardzumyan, left, and Zenit's Dmitry Poloz fight for the ball during a Europa League, group L, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FK Vardar at the Saint Petersburg stadium in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Vardar's Hovhannes Hambardzumyan, left, and Zenit's Dmitry Poloz fight for the ball during a Europa League, group L, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FK Vardar at the Saint Petersburg stadium in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP IMAGE

Ο εξτρέμ Ντμίτρι Πολόζ αγωνίζεται στη ρωσική Ζενίτ και αποτελεί και μέλος της εθνικής Ρωσίας.

Παρόλο που τον Φλεβάρη δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 1-0 από τη Σέλτικ για τη φάση των "32" του Europa League, κλήθηκε να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ μετά τη λήξη. Όμως, ο αφηρημένος Πολόζ δεν κατευθύνθηκε στο δωμάτιο που θα γινόταν η εξέταση, αλλά κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε η Ζενίτ, ο ποδοσφαιριστής ξεχάστηκε, λόγω... συνήθειας.

Σύμφωνα με τη UEFA, όσοι έχουν επιλεγεί να δώσουν δείγμα, οφείλουν να κατευθύνονται αμέσως στον χώρο του τεστ, με αποτέλεσμα η απερισκεψία του Πολόζ να καταστήσει υπόλογη το κλαμπ.

Πάντως οι ιθύνοντες της Ζενίτ, θέλοντας να χαμηλώσουν το γεγονός πριν πάρει διαστάσεις, υποστήριξαν πως ο Πολόζ, αφού βρέθηκε στα αποδυτήρια, έφυγε, κατ' εντολήν των γιατρών, κατευθείαν για τον έλεγχο και ότι η προειδοποίηση της UEFA ήρθε για να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.

Για την ιστορία, οι Ρώσοι επικράτησαν 3-0 στο δεύτερο παιχνίδι, παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης, αλλά εκεί αποκλείστηκαν από τη Λειψία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK