Ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία, που έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, έχει υπηρετήσει τον "Δικέφαλο" περισσότερο διάστημα από κάθε άλλο σύλλογο στον οποίο βρέθηκε στην καριέρα του.

Ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ
garcia.jpg INTIME SPORTS

H προσφορά του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχιστεί με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή. Ο Ουρουγουανός έχει δώσει πολλά στον "Δικέφαλο", η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι μεγάλη και γι' αυτό δεν ήταν και λίγες οι φορές που έχει τιμηθεί για όσα έχει προσφέρει. Με λίγα λόγια ο Γκαρσία είναι ένα... ξεχωριστό κεφάλαιο για τον σύλλογο, όπως ισχύει βέβαια και το αντίστροφο.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα την οποία ο Ουρουγουανός έχει υπηρετήσει περισσότερο από κάθε άλλη στην οποία βρέθηκε και στον "Δικέφαλο" έχει την μακροβιότερη θητεία του ως παίκτης.

Έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τις σεζόν 2008-09, 2009-10, 2010-11, 2011-12, 2012-13 και στο πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2013-14 (στο δεύτερο μισό έπαιξε στην Ξάνθη). Σε καμιά άλλη ομάδα δεν είχε τόσο μεγάλη διάρκεια.

Ο Γκαρσία έπαιξε στις Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Πενιαρόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Βενέτσια, Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα και Ρεάλ Μούρθια και η μεγαλύτερη θητεία του πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ήταν αυτή στην Οσασούνα, την οποία υπηρέτησε για τρεις συνεχόμενες σεζόν.

Ως βοηθός προπονητή, ο Γκαρσία θα έχει έναν νέο ρόλο στον ΠΑΟΚ στον οποίο έχει προσφέρει επί σειρά ετών και έχει δείξει την εκτίμηση του για όσα έχει περάσει στον "Δικέφαλο". Όσον αφορά αυτό το τελευταίο, δεν έδειξε να κρατάει... κακία ούτε όταν τον Μάρτιο του 2013 αποχώρησε ούτε όταν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν έλυσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο".

Δεν προσπάθησε να βάλει... λάδι στη φωτιά με δηλώσεις του ("να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ", είχε πει μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τον Μάρτη του 2013 με αφορμή το διαζύγιό του με τον "Δικέφαλο"), δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τους "ασπρόμαυρους".

Και δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως όταν είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, δέχτηκε μείωση των αποδοχών του. Οπως, όμως, είχε τονίσει παλαιότερα... "κάποια πράγματα στη ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK