ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειρουργήθηκε ο Κεντίρα

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί του γόνατο ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του "Σαν Σίρο" με την Ιταλία.

Χειρουργήθηκε ο Κεντίρα

Η συμμετοχή του Γερμανού μέσου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έχει τεθεί εν αμφιβόλω, το θετικό όμως είναι ότι η επέμβαση του Σαββάτου (16/11) ήταν επιτυχημένη.

“Η διαδικασία πήγε καλά. Τώρα πρέπει μόνο να ελπίζουμε ότι ο Σάμι θα είναι υγιής στην ώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο”, είπε ο Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ (σ.σ. επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπάγερν), ο οποίος έκανε την επέμβαση στο Άουγκσμπουργκ.

Ο Γιόαχιμ Λεβ, από την πλευρά του, προσέθεσε: “Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχουν επιπλοκές αναφορικά με την αποκατάστασή του και ότι θα είναι έτοιμος για την Βραζιλία”.

Αντίθετα ο Λόταρ Ματέους, με δηλώσεις του στο “Sky Sports” εμφανίστηκε απαισιόδοξος: “Νομίζω ότι δεν έχει πιθανότητες να προλάβει. Γνωρίζω από προηγούμενη εμπειρία. Δεν θα είναι εις θέση να επιστρέψει δυνατός στην ώρα του”.

Διαβάστε ακόμη:

Ρήξη χιαστών ο Κεντίρα

Πλήγμα με Κεντίρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK