Ξεκαθαρίζει άμεσα του Μιλοβάνοβιτς

Η ισπανική Λας Πάλμας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της και ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να... ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Δύσκολα θα χαλάσει το deal μεταξύ της Ένωσης και του Σέρβου.

Ξεκαθαρίζει άμεσα του Μιλοβάνοβιτς

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική σε ό,τι αφορά το θέμα της κάλυψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, το οποίο παραμένει εκκρεμές μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλου. Ακλόνητο φαβορί είναι αυτή τη στιγμή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μετά τον τελευταίο αγώνα της ισπανικής Λας Πάλμας -στην οποία εργάζεται- ο Σέρβος αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι η Λας Πάλμας ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του "Μίλο" ενισχύει ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, έτσι, τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι το deal θα προχωρήσει και αυτό που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι.

Ο Μιλοβάνοβιτς αποτελεί μία περίπτωση τεχνικού διευθυντή η οποία χαίρει εκτίμησης καθώς έχει αρκετά… ένσημα στη δουλειά και η Λας Πάλμας στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης. Μάλιστα, ο… μπαρουτοκαπνισμένος Μιλοβάνοβιτς διαθέτει έτοιμες λύσεις και προτάσεις για ενίσχυση της ΑΕΚ, σε θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάστηκαν από την Ένωση -με εξαίρεση αυτή του Βασίλη Τσιάρτα που έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής- ήταν μεν από ανθρώπους που είχαν έμμεση σχέση με το αντικείμενο (εργάστηκαν ως μάνατζερ, σκάουτερ κλπ) ωστόσο δεν είχαν τις παραστάσεις του Σέρβου πρώην άσου της ΑΕΚ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός των προσεχών ημερών πιάνει δουλειά.

Σημαντικό δημοτικό συμβούλιο

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:30 στην αίθουσα του Ενιαίου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας "Μίλτος Κουντουράς", θα πραγματοποιηθεί ένα, σημαντικό για το γήπεδο της ΑΕΚ, δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα έχει ως βασικό αντικείμενο συζήτησης τη λήψη απόφασης για τις αλλαγές που προτείνονται από το Σχέδιο Νόμου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας αναφορικά με το δασικό χαρακτήρα του Άλσους κατόπιν πρότασης του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου.

Το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων στην ΑΕΚ, καθώς η στάση του Δήμου σχετικά με την προσέγγιση του γηπέδου ως προς το άλσος είναι καθοριστικής σημασίας για την έναρξη του έργου. Το "παρών" στην αίθουσα αναμένεται να δώσουν και οπαδοί της ΑΕΚ, όπως προανήγγειλαν οι τελευταίοι σε πρόσφατη συγκέντρωσή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK