Αρχίζει με... ΑΕΚ το χρηματιστήριο του Λονδίνου

Άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται στο Λονδίνο για το επίσημο ξεκίνημα του προγράμματος Elite και επελέγησαν προκειμένου να ανοίξουν τη συνεδρίαση του λονδέζικου χρηματιστηρίου.

The London Stock Exchange is seen during ther morning rush hour in the City of London April 11, 2011. REUTERS/Toby Melville
The London Stock Exchange is seen during ther morning rush hour in the City of London April 11, 2011. REUTERS/Toby Melville REUTERS

O γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες απουσίασε από τον αγώνα του Καυτατζογλείου καθώς δεν στάθηκε εφικτό να ταξιδέψει εκεί λόγω μίας σοβαρής εταιρικής στιγμής της "Ένωσης". Ο Αλέξης Δέδες βρίσκεται μαζί με τον οικονομικό διευθυντή, Δημήτρη Πάτκα στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν ορισμένα σχετικά σεμινάρια και συμμετέχουν στην παρουσίαση του προγράμματος Elite.

Οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, μάλιστα, επελέγησαν προκειμένου να ανοίξουν τη σημερινή συνεδρίαση του λονδρέζικου χρηματιστηρίου. Πρόκειται για μία τιμητική κίνηση με την οποία ξεκινάει με επίσημο τρόπο η συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρόγραμμα Elite.

News 24/7

24MEDIA NETWORK