"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση του Άρη στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους "κίτρινους" να επικρατούν 3-0 εκτός έδρας τον Αιγινιακό. Νίκη για Απόλλωνα επί του ΟΦΗ.

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο επίσημο ματς του Άρη τη φετινή σεζόν στέφθηκε με επιτυχία για τους "κίτρινους", με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να φεύγει με το "τρίποντο" από την έδρα του Αιγινιακού στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με το "άνετο" 3-0 (5ος όμιλος).

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του. Στο 19' έδωσε την ασίστ στον Καπνίδη ο οποίος άνοιξε το σκορ ενώ στο 71' και στο 83' βρήκε ο ίδιος το δρόμο προς τα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ίδια ώρα ο Αγροτικός Αστέρας έπαιρνε και αυτός εκτός έδρας τρίποντο, σε ματς για τον 4ο όμιλο και μάλιστα με ανατροπή. Η Καλλονή προηγήθηκε στο σκορ με τον Φράγκο στο 18' αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν υπέρ τους το ματς στο δεύτερο μέρος, με τον Τεγούση να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 54' και τον Τάι να γράφει το τελικό 2-1 για την ομάδα του στο 86'.

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον 3ο όμιλο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη Ριζούπολη και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά το τρίποντο πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μία ασυνεννοησία των Δαύκου και Κώτσιου είχε ως αποτέλεσμα να "στρωθεί" η μπάλα στον Κάσσο και εκείνος με πλασέ από πλάγια δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον 5ο όμιλο, Πανθρακικός και Καλλιθέα προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Κομοτηνής, χάνοντας εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν όμως την ουσία και να παίρνουν μία άνετη νίκη με 3-0. Ο Νικόλτσης έβαλε μπροστά στο σκορ τους "πράσινους" στο 37' με δυνατό σουτ, ο Ηλιάδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 57' έκανε το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 γράφτηκε στις καθυστερήσεις με πλασέ του Κάρδαρη σε κενή εστία.

"Τριάρα ο Άρης", ο Απόλλων υπέταξε τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81' Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (61' Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασσαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65' Ρανγκέλοφ), Πατράλης

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (73' Παυλίδης), Τάτος, Ανάκογλου, Ντούνης (63' Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83' Αντρέου), Καπνίδης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαζάκας): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ντάλλας, Παραΐμπα, Γιώργου (74’ Σάββα), Ποζατζίδης, Κέρι (82’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26’ Σοφιάνης), Φράγκος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63’ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83’ Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51’ Τάι), Τριανταφυλλάκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σπανός):Χιώτης. Ντάσιος (79' Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Περογαμβράκης (61' Κάσσος), Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης.

ΟΦΗ (Νιόπλιας):Δαύκος, Μίκιτς (73' Μιλοσάβλιεβ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (81' Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73' Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66' Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60' Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75' Μήλιος)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32")

Τα αποτελέσματα της Τρίτης:

5ος όμιλος

Αιγινιακός - Άρης 0-3 (19' Καπνίδης, 71', 83' Μιλούνοβιτς)

4ος όμιλος

Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας 1-2 (18' Φράγκος / 54' Τεγούσης, 86' Τάι)

3ος όμιλος

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 1-0 (69' Κάσσος)

7ος όμιλος

Πανθρακικός - Καλλιθέα 3-0 (37' Νικόλτσης, 57' Ηλιάδης, 93' Κάρδαρης)

6ος όμιλος

ΑΕΚ - Κέρκυρα (19:30)

News 24/7

24MEDIA NETWORK