Ξεκίνησαν τα έργα στο Πανθεσσαλικό

Στην άτυπη συνάντηση της Κυριακής (30/4) οι φορείς πήραν αποφάσεις όσον αφορά το Πανθεσσαλικό στάδιο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για να φιλοξενήσει τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ξεκίνησαν τα έργα στο Πανθεσσαλικό
panthesaliko ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση της ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου στο γήπεδο του Βόλου έφερε αντιδράσεις από την Αστυνομία, καθώς εκφράστηκαν φόβοι για την καταλληλότητα του Ολυμπιακού έργου. Οι ελλείψεις σε καθίσματα, τουαλέτες, κάμερες, αλλά και ο αγωνιστικός χώρος έχουν προβληματίσει όλες τις πλευρές.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ

Με δεδομένο πως το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (6/5), δόθηκε η εντολή έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο.

Έτσι, ξεκίνησε η τοποθέτηση καμερών από συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι, ενώ θα μπουν καθίσματα εκεί που λείπουν ( περίπου 2000). Όσον αφορά το ηλεκτρονική εισιτήριο, δόθηκαν εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα.

Για τις τουαλέτες τώρα τα... γνωστά. Χημικές και όποιος... προλάβει, πρόλαβε.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τώρα για τον κόσμο που σκέφτεται να πάει, καλό είναι να έχει στο νου του πως θα δοθούν 8000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, οπότε αναμένεται μεγάλη ζήτηση. Φυσικά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πάρουν συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, ενώ περίπου 2400 εισιτήρια θα λάβει και η ΕΠΟ για να καλύψει δικές της υποχρεώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK