Ξεκίνησε από τη Ρεαλ, πωλήθηκε στη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ

Την περίπτωση του σέντερ φορ της Χετάφε, Μπόρχα Μαγιοράλ έχει στα ραντάρ της η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT.

Ξεκίνησε από τη Ρεαλ, πωλήθηκε στη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Μαγιοράλ με τη φανέλα της Χετάφε AP

Εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Χετάφε πραγματοποιεί ο Μπόρχα Μαγιοράλ και σύμφωνα με την SPORT, κορυφαία αγγλική ομάδα τον έχει στα ραντάρ της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για την Άρσεναλ η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση φορ με τον Μικέλ Αρτέτα να έχει προκρίνει την περίπτωση του 26χρονου Ισπανού που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαγιοράλ είναι προϊόν της ακαδημίας της Ρεάλ, Καστίγια και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2016. Λίγο αργότερα δόθηκε δανεικός στην Βόλφσμπουργκ για 1 χρόνο.

Στη Ρεάλ δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί με αποτέλεσμα μέχρι την οριστική του πώληση το 2022 για τη Χετάφε να πάει δανεικός και στις Λεβάντε, Χετάφε(πρώτη θητεία) και Ρόμα.

Στην ισπανική ομάδα πωλήθηκε αντί 10.000.000 ευρώ και φετινή σεζόν έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 14 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η Άρσεναλ προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Το συμβόλαιο του Αρτέτα λήγει άμεσα αλλά η απόφαση είναι ξεκάθαρη

Ο Αρτούρο Βιδάλ έγινε free agent και έχει τρεις επιλογές για το comeback

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου θέλει βασικό χαφ της Τσέλσι που το καλοκαίρι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK