Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, κατέληξε στη Σαουδική Αραβία και στα 29 του τον θέλουν από παντού

Σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας έχει εξελιχθεί ο Αλβάρο Μεντράν ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Ταβόν και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, κατέληξε στη Σαουδική Αραβία και στα 29 του τον θέλουν από παντού
Ο Αλβάρο Μεντράν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ποδοσφαιριστή ιστορία του 29χρονου μέσου της Αλ Ταβόν, Αλβάρο Μεντράν, ο οποίος στα 29 του έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και αναζητά την επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Μεντράν προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιώντας μάλιστα 5 συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Οι Μαδριλένοι τον παραχώρησαν για ένα χρόνο δανεικό στην Χετάφε και έπειτα τον πούλησαν στην Βαλένθια αντί 1.500.000 ευρώ.

Στα 26 του ο Μεντράν και έπειτα από κάποιες μέτριες χρονιές με τις Βαλένθια, Αλαβές και Ράγιο Βαγιεκάνο, αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη του MLS και της ομάδας του Σικάγο όπου και έμεινε για σχεδόν μία διετία, μέχρι να πάρει τον δρόμο για την Μέση Ανατολή και την Αλ Ταβόν της Σαουδικής Αραβίας.

Εκεί ο Μεντράν βρήκε τον καλό του εαυτό, με αποκορύφωμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο όπου και έχει 1 γκολ και 6 ασίστ σε 9 συμμετοχές, αποτελώντας τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Το συμβόλαιο του Μεντράν λήγει το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του, ανάμεσα τους και ευρωπαϊκά κλαμπ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK