Ξεκίνησε για αντι-Λέβα, κατέληξε στη Μπολόνια και πλέον τον θέλει ο Τεν Χαχ

Ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιούναιτεντ βρίσκεται το όνομα του Τζόσουα Ζίρκζεϊ, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ. Στα 40.000.000 ευρώ η ρήτρα του παίκτη.

Ξεκίνησε για αντι-Λέβα, κατέληξε στη Μπολόνια και πλέον τον θέλει ο Τεν Χαχ
Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ με τη φανέλα της Μπολόνια AP

Για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής αναμένεται να κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα δημοσιεύματα να την συνδέουν με τον φορ αποκάλυψη της Serie A.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ είναι αυτό του Τζόσουα Ζίρκζεϊ ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπολόνια.

Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος για μία 4ετια άνηκε στην Μπάγερν Μονάχου, αποτελώντας για πολλούς τον νέο Λεβαντόφσκι, έχει βρει τον εαυτό του στην ιταλική ομάδα με 8 γκολ και 4 ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενώ σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν, η οποία και πούλησε τον παίκτη στη Μπολόνια αντί 8.500.000 ευρώ, έχει δικαίωμα επαναγοράς του αντί περίπου 20.000.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση παραχώρησης του σε κάποια άλλη ομάδα θα βάλει στα ταμεία της το 40% του deal καθώς διατηρεί το αντίστοιχο ποσοστό μεταπώλησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ειδική ρήτρα μαμούθ που πρέπει να καταβάλει για να φέρει πίσω τον νέο Φελαϊνί

Το μεγάλο αστέρι της Νιούκαστλ πέταξε για Παρίσι αλλά ο συναγερμός έληξε άμεσα

Η Μπάρτσα έθεσε βέτο για Αραούχο αλλά πλέον, πλην της Μπάγερν, τον πολιορκεί κι άλλη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK