Ξεκουράζει τον Λαμ ο Μάγκατ
Η Μπάγερν είναι σχεδόν απίθανο να χάσει τη πρόκριση στην “φάση των 16” του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι ο Φέλιξ Μάγκατ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Φίλιπ Λαμ. Ο διεθνής αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαγερν για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σπαρτακ Μόσχας και θα μείνει στο Μόναχο για να παρακολουθήσει την ομάδα του από τη τηλεόραση.

Η Μπάγερν είναι σχεδόν απίθανο να χάσει τη πρόκριση στην “ φάση των 16” του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι ο Φέλιξ Μάγκατ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Φίλιπ Λαμ. Ο διεθνής αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαγερν για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σπαρτακ Μόσχας και θα μείνει στο Μόναχο για να παρακολουθήσει την ομάδα του από τη τηλεόραση.
“ Έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε σπίτι τον Λαμ ” δήλωσε ο τεχνικός των “ βαυαρών”O Φίλιπ Λαμ ο οποίος είχε σημειώσει το 1ο γκολ του φετινού μουντιάλ,δικαιούται ενα ρεπό αφου μέσα στο 2006έδωσε κάτιπαραπάνω από 50 αγώνες με τη φανέλα της Μπαγερν και αυτήν της Εθνικής Γερμανίας.