ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκουράζει βασικούς ο Ρόκα

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στον επαναληπτικό με τον Αστέρα Μαγούλας για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξεκουράζει βασικούς ο Ρόκα

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα άφησε εκτός αποστολής τους Παναγιώτη Κατσιαρό, Ηλία Ιωάννου, Μάριο Γκούρμα, Χρήστο Μελίσση, Γιάννη Κατσίκη και Θανάση Γεωργίου, προκειμένου να τους ξεκουράσει, δεδομένου ότι στο πρώτο ματς η ομάδα του είχε επικρατήσει 2-0.

Στην Αθήνα, αντίθετα, ταξίδεψαν οι νεοαποκτηθέντες Αλέξανδρος Νικολιάς και Κριστομπάλ Μάρκεθ Κρέσπο, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αν η αναμέτρηση δεν έχει σασπένς.

Την αποστολή αποτελούν οι Ολίσε, Μπρέσκα, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Γκίτκος Δεινόπαπας, Ζέρης, Καπετάνος, Καρράς, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κωστούλας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Ρόκας, Σταυράκης, Κριστομπάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ