Ξεκουράζεται ο Φαρινόλα

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Πάολο Φαρινόλα για το πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό (21/1, 19:30), προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Φωστήρα.

Ξεκουράζεται ο Φαρινόλα

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Λαγός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί και δεν θα ενισχύσει την "ελαφρά ταξιαρχία" για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρρωστος είναι και ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος απουσίασε από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, με συνέπεια το πρόγραμμα να διεξάγεται υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Κώστα Βελιτζέλου και του γυμναστή Ηλία Παπαθανασίου.

Στη 19μελη αποστολή συμμετέχουν οι νεοαποκτηθέντες Λάζαρ Άρσιτς (σ.σ. το δελτίο του αναμένεται να είναι στα χέρια της "κυανόλευκης" ΠΑΕ πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό) και Γιάννης Λίτσης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Πασάι, Πίτκας, Αλίπιο, Βάντερσον, Σέτι, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Γκόλιας, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Κοτσώνης, Κυβελίδης, Κύργιας, Ντούνης, Χατζηζήσης, Χατζής, Ψιάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK