Ξέμεινε από αμυντικούς ο Βενγκέρ

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα της Άρσεναλ, μιας και στο ματς κόντρα στην Στόουκ, τραυματίστηκε τόσο ο Ματιέ Ντεμπισί, όσο και ο Νάτσο Μονρεάλ με τους "κανονιέρηδες" να ξεμένουν από λύσεις ενόψει του ντέρμπι κόντρα στη Σίτι.

Ξέμεινε από αμυντικούς ο Βενγκέρ

Συνήθεια έχουν γίνει πλέον οι τραυματισμοί για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός είδε ακόμη δύο παίκτες του να "πληγώνονται" στο ματς κόντρα στην Στόουκ (3-0).

Ο λόγος για τους Ντεμπισί και Μονρεάλ. Ο πρώτος υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα λείψει σίγουρα για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο δεύτερος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στην Σίτι την ερχόμενη Κυριακή (18/1).

Έτσι η Άρσεναλ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για τον αγώνα κόντρα στους "Πολίτες" αποδεκατισμένη αμυντικά. Τραυματισμένοι παραμένουν οι Κιέραν Γκιμπς και Κάλουμ Τσέιμπερς, με τις μόνες λύσεις για την άμυνα αυτή τη στιγμή να είναι Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Μπεγερίν και Κοκελέν.

Eπιπλέον από το ματς κόντρα στη Σίτι θα λείψουν και οι γνωστοί τραυματίες, Αρτέτα, Γουέλμπεκ, Γουίλσιρ, Σανόγκο και Ντιαμπί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK