Ξέμεινε από τερματοφύλακα, ξέμεινε και από λεφτά

Ξέμεινε από τερματοφύλακα, ξέμεινε και από λεφτά


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης βρίσκεται στο δυναμικό του Ηρακλή εδώ και ένα μήνα, ωστόσο δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, αφού η ΠΑΕ δεν έχει εξασφαλίσειτην απαραίτητη ασφαλιστική ενημερότητα από το ΙΚΑ! Κάτι που σημαίνει πως ο Σάββας Κωφίδης δεν θα τον έχει στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Αμπάρη και στο ματς με τον ΟΦΗ θα στηριχθεί στους Διλμπέρη, Κελπέκη και τον νεαρό Μπαντή. Πάντως, η διοίκηση του "γηραιού" σπεύδει να καθησυχάσει τονίζοντας πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.

Πέραν αυτού, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει ακόμη ένα πρόβλημα αφού η εταιρεία που προμηθεύει με τα μηχανήματα γυμναστικής το προπονητήριο στη Μίκρα πρόκειται να τα πάρει πίσω, αφού δεν έχει δει ακόμη... το χρώμα του χρήματος. Το ποσό που χρωστάει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 90.000 και αν δεν δοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα μηχανήματα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν.

Κατά τα λοιπά, ο Σάββας Κωφίδης προχώρησε σε δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Είναι γεγονός ότι στον προηγούμενο αγώνα είχαμε την επιζητούμενη αγωνιστική βελτίωση σε πολλούς τομείς και, κυρίως, είχαμε βελτίωση ως σύνολο, καταδεικνύοντας, αυτό, που όλοι μας στην ομάδα γνωρίζαμε και γνωρίζουμε, ότι, δηλαδή, αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει. Βεβαίως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και στην εκμετάλλευση των κλασικών ευκαιριών, που δημιουργούμε, όμως εφόσον τις δημιουργούμε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς θεωρώ ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη και αποτελέσματα και σε αυτόν τον τομέα. Σταδιακά εκδηλώνεται η δυναμική μας και μπορούμε να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πηγαίνουμε με την λογική να αποδώσουμε τέτοιο ποδόσφαιρο, ώστε να οδηγηθούμε στην επικράτηση επί του αντιπάλου. Το παιχνίδι μας προσδοκούμε να μας προσφέρει τις προϋποθέσεις για νίκη στο Ηράκλειο και για αυτό είμαστε προετοιμασμένοι.

Το ότι ο αντίπαλος, που μας φιλοξενεί, αγωνίζεται υπό καθεστώς πίεσης δεν αποτελεί ιδιαίτερη παράμετρο της αναμέτρησης, εφόσον όλες οι ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν αυτήν την ιδιαιτερότητα. Ας μην προσπερνούμε το γεγονός ότι και εμείς αγωνιζόμαστε υπό πίεση, η οποία έχει και βαθμολογική χροιά. Αυτό που εύχομαι και που επιδιώκουμε είναι να μετασχηματίσουμε αυτήν την πίεση σε θετική με την προοπτική να μας υποβοηθήσει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων μας σε αυτόν τον αγώνα".

** Χειρουργήθηκε τη Παρασκευή με επιτυχία ο Γιώργος Αμπάρης. Ο πορτιέρο του Γηραιού είχε υποστεί μερική ρήξη έσω και έξω μηνίσκου, του αφαιρέθηκαν τα προβληματικά κομμάτια και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK