Ξεμούδιασμα με 4 γκολ στην πρώτη του Λεμονή

Μέχρι και τον Καρντόσο να σκοράρει δύο φορές είδε ο Τάκης Λεμονής στο φιλικό ξεμούδιασμα της ομάδας επί της Κ20 με 4-1 στου Ρέντη! Διαβάστε τι συνέβη στο οικογενειακό "διπλό" με αντίπαλο την ομάδα του Βασίλη Βούζα.

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διάθεση και κέφι, παρά την αφόρητη ζέστη, είδε από τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις ο Τάκης Λεμονής στο φιλικό με την Κ20 που έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι έντεκα όλοι κι όλοι διαθέσιμοι επαγγελματίες επιβλήθηκαν με άνεση των πιτσιρικάδων 4-1, εφαρμόζοντας σε ικανοποιητικό βαθμό όσα τους είχε ζητήσει πριν από τη σέντρα ο προπονητής.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με το γνωστό 4-2-3-1, ενώ στις δύο εστίες έπαιξαν εναλλάξ οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, ένα ημίχρονο με τους «μεγάλους» κι ένα με τους πιτσιρικάδες. Στην άμυνα έπαιξαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Σισοκό, μπροστά τους δίδυμο στον άξονα οι Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, με 10άρι τον Τσόρι.

Στις πτέρυγες οι Μάριν, Σεμπά και στην κορυφή ο Καρντόσο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Σισοκό χτύπησε και αποχώρησε. Μπήκε στη θέση του ο Μάρτινς που έπαιξε στο κέντρο μαζί με τον «Μπούχα», ο Καμπιάσο γύρισε στόπερ και ο Ντε λα Μπέγια συνέχισε ως αριστερό μπακ.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καρντόσο (το ένα με πέναλτι) και Τσόρι Ντομίνγκες. Αύριο (Κυριακή) οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα που θα αρχίσει και η επιστροφή των διεθνών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK