Ξεμπέρδεψε με το ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεμπέρδεψε με το ΚΕ.Σ.Α. όπου την Τρίτη παρουσίασε τις τροποποιήσεις στο σχέδιο του γηπέδου. Δεν ζητήθηκε κάτι περισσότερο και πλέον αναμένεται η απόφαση.

Ξεμπέρδεψε με το ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ

O πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, εξερχόμενος από το ΚΕ.Σ.Α. τόνισε: "Υποβάλαμε όλες τις αλλαγές που μας είχαν ζητηθεί. Δεν υπήρχαν ούτε αντιρρήσεις ούτε αρνητικές αντιδράσεις από κανένα μέλος της επιτροπής. Συζητήσαμε και διευκρινίσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τώρα η επιτροπή θα αποφασίσει, αλλά νομίζουμε ότι η απόφαση θα είναι θετική ή στη σωστή κατεύθυνση αφού δεν είχαμε αντιρρήσεις. Δεν μας ζητήθηκε τίποτε άλλο και ολοκληρώσαμε τη διαδικασία".

Όσο για τον χρόνο που απαιτείται για να υπάρξει απάντηση, είπε: "Αυτό συνήθως κάνει δύο με τρεις μέρες, αλλά η ΑΕΚ ως έργο άλλο ΚΕ.Σ.Α δεν θα περάσει. Δεν μπορώ να προκαταβάλλω την απόφαση, αλλά είναι αυτό που σας είπαμε".

Για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, εξήγησε: "Μετά από περίπου 15 μέρες πρέπει να υποβληθούν όλα αυτά τα στοιχεία επίσημα και επικαιροποιημένα, να γίνει η ενημέρωση του φακέλου και μετά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την τελευταία εκκρεμότητα της έκδοσης της άδειας που είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο. Άρα έχουμε μπροστά μας έναν ορίζοντα περίπου δύο μηνών γι' αυτές τις διεργασίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK