"Ξεμπλόκαρε" στο... βούρκο κι έμεινε 2ος ο ΠΑΣ

Μετά από δύο εντός έδρας απώλειες ο ΠΑΣ επιβλήθηκε στους "Ζωσιμάδες" της Βέροιας με 2-0 για τη 12η αγωνιστική της Super League και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

"Ξεμπλόκαρε" στο... βούρκο κι έμεινε 2ος ο ΠΑΣ

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν επιτρέπεται να παίζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2016, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας και να... σκαρφαλώσει στους 17 βαθμούς, εξασφαλίζοντας ότι θα βρίσκεται στη 2η θέση ακόμη και ως "συγκάτοικος", αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει το "διπλό" στη Νέα Σμύρνη.

Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Κόντε, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90+2') ο Κοζορώνης. Είχε προηγηθεί η κόκκινη κάρτα στον Παντελή Καπετάνο στο 59ο λεπτό, την οποία εκμαίευσε ο αρχηγός του ΠΑΣ, Αλέξης Μιχαήλ, προσποιούμενος ότι δέχτηκε χτύπημα (κουτουλιά) από τον αντίπαλό του, όταν ο φορ των φιλοξενούμενων κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης):Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66' Ακόστα), Ζάιρο (87' Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε (81' Μαμπουλού).

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας):Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82' Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (46' Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο (66' Μεληκιώτης), Καπετάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK