Ξεπέρασε τις προσδοκίες το θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ

Το 3ο θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Το Contra.gr ήταν εκεί...

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ

Το 3ο θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Δεν πρόκειται για κάποια κοινότυπη διατύπωση, αλλά για την πραγματικότητα, αφού η συμμετοχή των αθλητικών συντακτών, καθώς και φοιτητών στις πανεπιστημιακές σχολές ΜΜΕ, ξεπέρασε φέτος τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Στο επίκεντρο του σχολείου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους περισσότερους ομιλητές, βρέθηκε η σχέση της παραδοσιακής αθλητικής δημοσιογραφίας με τα Νέα Μέσα που εισάγουν -πέρα από κάθε αμφιβολία- σε μια νέα εποχή. Διατυπώθηκαν πολλές και εξαιρετικές απόψεις πάνω σ' αυτό το ζήτημα, όπως και πάνω στο θέμα της κρίσης που φυσικά έχει αφήσει το δικό της-έντονο και αρνητικό- αποτύπωμα στο επάγγελμα του αθλητικού συντάκτη.

Το Contra.gr εκπροσωπήθηκε στο Σχολείο από το διευθυντή του, Σταύρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μαζί με επικεφαλής από άλλα Μέσα (Στέφανος Κούμπης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου, Βαγγέλης Μπραουδάκης) πήρε μέρος στη συζήτηση για τον Αθλητικό Τύπο στη δίνη της κρίσης.

Εκεί ο επικεφαλής του Contra.gr είπε, μεταξύ άλλων, ότι "πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στο πρωτογενές ρεπορτάζ, στην είδηση", ενώ συμβούλεψε τα νέα παιδιά που θέλουν ασχοληθούν με το αθλητικό ρεπορτάζ "αφήστε τον οπαδό στο σπίτι σας. Μην τον κουβαλάτε στο χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε να κρίνετε πιο ξεκάθαρα και πιο αντικειμενικά τα πράγματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK