Ξέρεις όλες τις ομάδες του Αλέξανδρου Τζιόλη;

Ούτε ένα ούτε δύο είναι τα ποδοσφαιρικά κλαμπς στα οποία έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Προσπάθησε να θυμηθείς όσα περισσότερα μπορείς στον διαθέσιμο χρόνο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε αγώνα με την Εθνική ομάδα
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε αγώνα με την Εθνική ομάδα EUROKINISSI SPORTS

Αποδεκτό ή όχι, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει διαγράψει -από τις αρχές του 21ου αιώνα ως τις μέρες μας- μια διαλεχτή καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ταγμένος και αφοσιωμένος σε ό,τι επέλεξε να κάνει από έφηβος, πήγε κόντρα στην αμφισβήτηση που συνόδευσε την επαγγελματική πορεία του σε συλλόγους ή αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (από ένα ελληνικό κοινό που λάτρεψε να τον μισεί), και άδραξε τις ευκαιρίες που συνάντησε, δοκιμάζοντας τις αντοχές του υπό διαφορετικές συνθήκες κάθε φορά.

Ορισμένες αποδείξεις: έπαιξε (ως αλλαγή) σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πήγε με την Εθνική ομάδα σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα μετρώντας μάλιστα τρία αναντικατάστατα 90λεπτα, δίπλα σε Κατσουράνη και Καραγκούνη - παιδιά του EURO 2004.

Στα 34 του πλέον, από τις 13 του Φλεβάρη, και μετά από 2 χρόνια με 54 συμμετοχές στη Σαουδική Αραβία (πρωτάθλημα ή κύπελλο), ο πολύπειρος μέσος δεν δεσμεύεται από συμφωνίες και συμβόλαια, έχοντας την ευχέρεια να ψάξει το πλέον συμφέρον για τον εαυτό του. Έως ότου, βέβαια, μάθουμε για το μέλλον του Αλέξανδρου Τζιόλη, εντός ή εκτός ποδοσφαίρου, εμείς σκαλίζουμε το παρελθόν του.

Σε 11 διαφορετικές ομάδες 9 διαφορετικών χωρών έχει αγωνιστεί από το 2002 που έγινε επαγγελματίας και 'μεις ζητάμε από σένα να τις θυμηθείς μία προς μία σε 2:30 λεπτά. Συμβουλή: άρχισε από τα εύκολα και γράψε τις απαντήσεις στο πεδίο με μικρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK