Ξέσπασαν κατά Αναστασίου και παικτών οπαδοί της Ρόντα

Ημέρες... Παναθηναϊκού έζησε την Κυριακή ο Γιάννης Αναστασίου, αφού περίπου 400 οπαδοί της Ρόντα περίμεναν την ομάδα μετά την ντροπιαστική ήττα από την Ντεν Χάαχ. Αναμένει τις αποφάσεις της διοίκησης ο Έλληνας τεχνικός (VIDEO).

Ξέσπασαν κατά Αναστασίου και παικτών οπαδοί της Ρόντα
anastasiou

Μόλις στο 28ο λεπτό η Ρόντα έχανε 2-0 και η κάμερα εστίασε στον Γιάννη Αναστασίου που έδειχνε φανερά απογοητευμένος. Στο τέλος της αναμέτρησης η ομάδα των Αγκατζούν - Παπάζογλου - Γκνιάτιτς και Μυτίδη γνώρισε ήττα με 4-1 και έπεσε στον πάτο της βαθμολογίας.

"Δεν θέλω να τα φορτώσω στους παίκτες μου, αλλά σίγουρα περίμενα καλύτερη αντίδραση. Δεν έχουμε σούπερ υλικό, όμως με τη σωστή νοοτροπία μπορούμε να σωθούμε. Περιμένω από τους παίκτες να δείξουν χαρακτήρα", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

Τα χειρότερα όμως ήρθαν λίγο αργότερα, όταν η ομάδα επέστρεψε στη βάση της. Εκεί έζησε στιγμές 2015 και συγκεκριμένα όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο Κορωπί για εξηγήσεις. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν της Ρόντα!

Περίπου 400 οπαδοί περίμεναν την αποστολή της ομάδας και απαίτησαν να τα πουν με τον προπονητή και τους παίκτες. Η συνάντηση έγινε, με τον Έλληνα τεχνικό να τους λέει πως αν η διοίκηση πάρει κάποια απόφαση, τότε θα την σεβαστεί γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προετοιμάσει την Ρόντα για τον αγώνα με την Τσβόλε την ερχόμενη Πέμπτη (6/4).

Πρέπει να σημειώσουμε πως οι παίκτες κάλυψαν τον Γιάννη Αναστασίου, λέγοντας πως μία αλλαγή στον πάγκο τώρα δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά. Είναι θέμα συγκέντρωσης όπως είπαν στους οπαδούς χαρακτηριστικά. Στην Ολλανδία, πάντως, θέλουν την διοίκηση να κάνει τα σχέδια της τη νέα σεζόν με άλλον προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK