Ξέσπασαν στο twitter οι παίκτες της Λίβερπουλ μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι

Χαμόγελα έφερε στους παίκτες της Λίβερπουλ, ο αποκλεισμός της ομάδας του Μουρίνιο, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη χαρά τους μέσω του twitter.

Ξέσπασαν στο twitter οι παίκτες της Λίβερπουλ μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι

Ο αποκλεισμός της ομάδας που μπορεί να σου στερήσει το πρωτάθλημα, από την συνέχεια του Champions League, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Όπως είναι λογικό, οι παίκτες της Λίβερπουλ, που λίγες μέρες πριν είχαν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την Τσέλσι χάνοντας με 0-2, μέσα στο Άνφιλντ, παρακολούθησαν το χτεσινό ματς, ως οπαδοί... της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το τελικό 1-3 του πίνακα του σκορ, έφερε αρκετά χαμόγελα στο στρατόπεδο των "κόκκινων", οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά τους μέσω του κοινωνικού δικτύου twitter.

Πρώτος και καλύτερος ο Χοσέ Ενρίκε ο οποίος από την αρχή του ματς υποστήριζε την προσπάθεια των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε, γράφοντας "Πάμε Ατλέτικο"

Αφού συνεχάρη του παίκτες του Σιμεόνε για την νίκη τους:

Στην συνέχεια έριξε και το καρφί του για την τακτική του Μουρίνιο αναφέροντας πως: "Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο".

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ από τη μεριά του, μετά το φινάλε της αναμέτρησης μας έδειξε ακριβώς πως νιώθει.

Ξέσπασαν στο twitter οι παίκτες της Λίβερπουλ μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι

Ενώ, ο πρώτος σκόρερ των "ρεντς", Λουίς Σουάρες, συνεχάρη τους συμπατριώτες του Γκοντίν και Κριστιάν Ροντρίγκεθ, οι οποίοι έφτασαν στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη:

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (VIDEOS)

Τρέλα στο twitter με το πούλμαν του Μουρίνιο (PHOTOS)

Αζάρ: "Ο Μουρίνιο δεν θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK