Ξέσπασε η αδερφή του Μπερναρντέσκι μετά το γκολ στην έδρα της Φιορεντίνα!

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι απάντησε με γκολ στα γιουχαΐσματα των φίλων της Φιορεντίνα όμως η πιο δυναμική "απάντηση" στους "βιόλα"΄ηρθε από την αδερφή του φορ της Γιουβέντους. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ξέσπασε η αδερφή του Μπερναρντέσκι μετά το γκολ στην έδρα της Φιορεντίνα!

Για 90 και παραπάνω λεπτά ένιωσε πως είναι το πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο στο "Αρτέμιο Φράνκι", με τους οπαδούς της Φιορεντίνα να μην του συγχωρούν ότι πήρε μεταγραφή στην Γιουβέντους και να τον αποδοκιμάζουν σε κάθε επαφή του με τη μπάλα, όμως ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι απάντησε στα λόγια με... πράξεις!

Ουσιαστικά με αυτό που έκανε στο 56ο λεπτό καθώς ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή, με το ματς να μην έχει σκορ, και να στέλνει "συστημένη" τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σπορτιέλο, για να ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη στην "Γιούβε".

"Πανηγυρίσα το γκολ επειδή ένας επαγγελματίας οφείλει να σέβεται τους οπαδούς της ομάδας του. Πάντα λέω πως ευχαριστώ την Φιορεντίνα για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε και με ανέθρεψε ποδοσφαιρικά και θα την ευχαριστώ για πάντα αλλά τώρα παίζω σε άλλη ομάδα.

Ξέσπασε η αδερφή του Μπερναρντέσκι μετά το γκολ στην έδρα της Φιορεντίνα!

Έκανα μία επαγγελματική επιλογή και θέλω να δείχνω σεβασμό στους οπαδούς μας. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου επειδή ήταν κοντά μου σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα για μένα", δήλωσε στο φινάλε ο Μπερναρντέσκι, ωστόσο σε αντίθεση με τον ίδιο που κράτησε χαμηλούς τόνους, δεν έκανε το ίδιο και η αδερφή του.

"Κατόρθωσες να μεταμορφώσεις τα σφυρίγματα εις βάρος σου σε μουσική, χόρεψες με τη μπάλα στα πόδια. Καταφερες να κάνεις ένα ολόκληρο στάδιο να σωπάσει, είσαι ένας μεγάλος αδερφός!!!

Αγαπημένοι φίλοι της Φιορεντίνα, λυπάμαι για εσάς αλλά όπως πάντα απέδειξε τι παίκτης και άνθρωπος είναι. Και τώρα όλοι άλαλοι και εμείς απολαμβάνουμε...", ήταν το μήνυμα της αδερφής του φορ της Γιουβέντους, Γκάια Μπέρνα, στο προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK