Ξέσπασε κόντρα Γουόμε-Ετό

Τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του Σαμουέλ Ετό έδωσε ο Πιερ Γουόμε, χαρακτηρίζοντας τον συμπατριώτη του "ψεύτη".

Ξέσπασε κόντρα Γουόμε-Ετό

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Σαμουέλ Ετό πως άφησε τον Πιερ Γουόμε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι στον αγώνα με την Αίγυπτο, το οποίοτελικάαστόχησε και κόστισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, μετά από δική του προτροπή, ο αμυντικός της Ίντερ έδωσε την Τρίτη τη δική του απάντηση. Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε αστειότητες όσα δήλωσε ο συμπατριώτης του, πιστεύοντας πως έχει γίνει κάποια παράφραση στα λεγόμενα του.

« Δεν είδα με καλό μάτι τις δηλώσεις του Ετό γιατί είπε πολλά ψέματα. Του έστειλα ακόμα και μήνυμα μέσω κινητού, ρωτώντας τον αν όντως έκανε αυτές τις δηλώσεις. Μου μοιάζουν αστεία αλλά δεν μου απάντησε, οπότε καταλαβαίνω ότι όντως είπε ότι διάβασα στις εφημερίδες », τόνισε χαρακτηριστικά ο Πιερ Γουόμε. Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν οι καλύτερες για τον διεθνή μπακ, καθώς άγνωστοι κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του και λεηλάτησαν το σπίτι του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον εκδικηθούν για την απώλεια του πέναλτι που κόστισε την πρόκριση στο Καμερούν.

« Επαναλαμβάνω είναι αναληθές αυτό που είπε ο Ετό, καθώς κανείς δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι, ούτε ο ίδιος ούτε ο αρχηγός. Δεν υπήρξε κάποιος διάλογος ανάμεσα μας, κανείς δεν ήθελε να το κάνει και επειδή ένιωσα ότι έχω τις δυνάμεις εγώ, το έκανα. Κάποιοι συμπαίκτες μου μετά το τέλος μου εξέφρασαν την συμπαράσταση τους, κάποιοι άλλοι όχι. Μετά το τέλος του αγώνα δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, καθώς με ακολουθούσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας αλλά ανησύχησα για την οικογένεια μου και πριν αποχωρήσω από το γήπεδο ήξερα πως οι γονείς μου ήταν ασφαλείς », υπογράμμισε ο Πιερ Γουόμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK