Ξέσπασμα άλα ΑΕΚ ο Λεβαδειακός

Το Σάββατο η ΑΕΚ έβαλε και τα τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο κόντρα στον Πλατανιά. Ο Λεβαδειακός την μιμήθηκε πετυχαίνοντας τα τρία τέρματα κόντρα στον Ηρακλή από το 72' και μετά (3-0).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και νωρίτερα, οι ευκαιρίες πάντως δεν του έλειψαν. Με το 0-0 όμως να διατηρείται μέχρι το 72', ο Ηρακλής πίστεψε-και δικαίως-ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στη Βοιωτία.

Το πίστεψε όμως εις μάτην. Διότι μόλις ο Γιακουμάκης έγραψε με κεφαλιά το 1-0 στο 72' (από κεφαλιά πάσα του Μάντζιου) ο Γηραιός κατέρρευσε σαν πύργος στην άμμο. Τον παρέσυρε το κύμα των γηπεδούχων.

Απαλλαγμένοι από το άγχος του γκολ, οι γηπεδούχοι σκόραραν για το 2-0 τρία λεπτά αργότερα (πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Τόνι Σίλβα) και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Ο Μάντζιος όμως ήθελε ένα γκολ και για πάρτη του και το βρήκε στο 88' όταν εξέθεσε την άμυνα του Ηρακλή και μπήκε με την μπάλα στα δίχτα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61' Γιακουμάκης), Καρμπουέ (76' Βασιλείου), Τόνι Σίλβα (87' Καλτσάς), Μάντζιος

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (76' Μοντέιρο), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου (57' Πασάς), Λεοζίνιο, Λουκίνας (69' Περόνε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK