Ξέσπασμα Καραπαπά για τη διαιτησία στο "Καραϊσκάκης" και το... Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Καραπαπάς ήταν καυστικός για τη διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ άφησε αιχμές για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και την... εξυγίανση!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με ανατροπή και σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τον Κώστα Καραπαπά να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια των "ερυθρολεύκων" τόσο για τα όσα έλαβαν χώρα από άποψη διαιτησίας στο δικό τους ματς όσο και για το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τα "Πηγάδια" κόντρα στην Ξάνθη.

Έτσι, στο φινάλε του αγώνα, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση που αποτελεί επίσημη θέση της ΠΑΕ:

"Για μία ακόμα φορά όσοι ήμασταν εδώ μπορείτε να μεταφέρετε την οργή του κόσμου που είδε κάποιους προκλητικούς να προσπαθούν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Συμβαίνει από την 1η αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συστηματικό.

Προκύπτει από ένα σύστημα που δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και παίζει άμυνα όταν χρειάζεται. Είδαμε σήμερα τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη να τρώει ό,τι δεν τρώγεται. Ματάκια έχετε και βλέπετε και εσείς και ο κόσμος. Ζητήσαμε από τον κύριο Περέιρα να τοποθετηθεί επίσημα για την διαιτησία όλων όσων διεκδικούν τον τίτλο.

Ακόμα περιμένουμε. Το σίγουρο είναι πως αυτοί που ήταν και καλά "κακοί' διαιτητές και τους σπίλωσαν και τους έδιωξαν ήταν παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια. Ο σημερινός, εδώ στο Καραϊσκάκη έκανε περήφανο τον Παπασταμάτη τον κουμπάρο του.

Γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση. Αλλά όχι ο δικός μας κόσμος. Ο δικός μας βράζει από οργή. Το ξαναλέω. Και όποιος τα έχει βάλει διαχρονικά με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έχασε...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK