Ξέσπασμα Μουρίνιο στην Τουρκία κατά των παικτών του!

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, κατηγορώντας τους παίκτες της ManUtd πως αντιμετώπισαν το ματς ως καλοκαιρινό φιλικό ενώ οι αντίπαλοι ως τελικό CL!

Ξέσπασμα Μουρίνιο στην Τουρκία κατά των παικτών του!
© GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέθεσε το βράδυ της Πέμπτης έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των προβληματικών και απογοητευτικών εμφανίσεων τη φετινή σεζόν, χάνοντας με 2-1 στο "Sukru Saracoglu" από τη Φενέρμπαχτσε που την βάζει πλέον σε σοβαρό κίνδυνο όσον αφορά στην υπόθεση-πρόκριση στους "32" του Europa League, και ο Ζοζέ Μουρίνιο... ξέσπασε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για παίκτες που... κοιμόντουσαν στο ξεκίνημα του αγώνα, για λανθασμένη νοοτροπία, ενώ δεν δίστασε να πει ότι η αντίπαλος άξιζε τη νίκη βάσει της εικόνας της έναντι εκείνης της δικής του ομάδας, η οποία βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ από το 2ο μόλις λεπτό!

"Στο ξεκίνημα ήταν σαν να έπαιζαν εκείνοι τελικό Champions League και εμείς καλοκαιρινό φιλικό, αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι άξιζαν τη νίκη. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με ποιότητα, έχει να κάνει και με προσπάθεια, αφοσίωση, παιχνίδι στα όρια και να δίνεις τα πάντα.

Ξέσπασμα Μουρίνιο στην Τουρκία κατά των παικτών του!
© EPA

Μία ομάδα που δέχεται γκολ μετά από δύο λεπτά είναι μία ομάδα που δεν είναι έτοιμη, δεν είναι προετοιμασμένη, δεν είναι συγκεντρωμένη. Είναι δικό μας σφάλμα. Σε τέτοιες στιγμές θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά και να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια", τόνισε ο οργισμένος Μουρίνιο, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο είναι ότι έχω μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια με τουρκικές ομάδες. Έχω παίξει εδώ δύο φορές με την Ρεάλ Μαδρίτης, δύο με την Τσέλσι και με την Πόρτο επίσης. Πέρασα όλη την εμπειρία μου στους παίκτες, και η εμπειρία μου είναι ότι παίζεις εναντίον τους στην έδρα σου και είναι εύκολο, πάντα 3-0 ή 4-0.

Εάν πας στην Τουρκία είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Τους είπα να το περιμένουν αυτό και να μην σταθούν στο εύκολο παιχνίδι στο Old Trafford αλλά να είναι έτοιμοι για ένα τελείως διαφορετικό ματς. Ξεκινήσαμε τον αγώνα κοιμώμενοι.

Ξέσπασμα Μουρίνιο στην Τουρκία κατά των παικτών του!
© EMPICS SPORT

Μετά το πρώτο γκολ βρέθηκαν εκεί που ήθελαν, να είναι μπροστά στο σκορ. Μπορούσαν να αμυνθούν με πολλά σώματα και να περιμένουν για την αντεπίθεση, έπαιρναν φάουλ, έβαζαν πίεση στο διαιτητή και προκαλούσαν ένταση. Δεν ήταν όμως δικό τους λάθος. Ήταν δικό μας που βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0.

Στο 2-0 οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση αλλά νομίζω ότι δεν αξίζαμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα". Φυσικά ο Πορτογάλος δεν καταθέτει τα όπλα παρότι οι "κόκκινοι διάβολοι" υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον 53χρονο τεχνικό να δηλώνει πως "με δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς παίρνουμε την πρόκριση".

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK