Ξέσπασμα Πράνιτς κατά της διαιτησίας!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας - Ανόρθωση και την Δευτέρα ξέσπασε σαν άλλος Νταρτανιάν κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με ποστάρισμα του Facebook (φωτογραφία)!

Ξέσπασμα Πράνιτς κατά της διαιτησίας!
pranic EUROKINISSI

Η φετινή περίοδος έχει ξεκινήσει καλά για την ομάδα της Ανόρθωσης, που στο ρόστερ της διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει ως σκοπό να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 11 χρόνια.

Το Σάββατο, ωστόσο, σκόνταψε στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας, μένοντας στο 1-1. Μάλιστα τον βαθμό τσίμπησε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Καμαρά να σκοράρει στο 92'!

Στο 94ο λεπτό, ωστόσο, ο Ντάνιελ Πράνιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, κάτι που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν δίστασε μάλιστα να το εκφράσει με ποστ στο Facebook.

"Μπορείς να προσπαθήσεις να παίξεις βρώμικα, όμως εμείς θα γελάμε στα... μούτρα σου και θα είμαστε καλύτεροι και δυνατότεροι.

Η Ανόρθωση είναι ομάδα και όχι ένας παίκτης. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Αγωνίστηκα 94 λεπτά χωρίς να έχω ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό μου και θέλω να σε... ευχαριστήσω για τις δυο κίτρινες κάρτες για το τίποτα. Έτσι θα έχω χρόνο να επιστρέψω σε φουλ δράση ακόμα δυνατότερος".

Ξέσπασμα Πράνιτς κατά της διαιτησίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK