"Ξέσπασμα" πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τον... Τότι!

Η επιλογή του Σπαλέτι να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή τον Φραντσέσκο Τότι στο... 93ο λεπτό του ντέρμπι με την Γιουβέντους έκανε έξαλλο πολυ κόσμο: ένας εξ αυτών μάλιστα, έχει περάσει και από τη χώρα μας έχοντας μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Roma's Francesco Totti sits on the bench before Italian Serie A soccer match AS Roma - Juventus FC, at Olimpico stadium in Rome, Italy, 14 May 2017.   ANSA/MAURIZIO BRAMBATTI
Roma's Francesco Totti sits on the bench before Italian Serie A soccer match AS Roma - Juventus FC, at Olimpico stadium in Rome, Italy, 14 May 2017. ANSA/MAURIZIO BRAMBATTI ANSA

Ο Φραντσέσκο Τότι διανύει όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ημέρες στην 23χρονη καριέρα του στην Ρόμα και στις 28 Μαΐου το "Olimpico" θα είναι κατάμεστο, με τους οπαδούς των πρωτευουσιάνων να έχουν ήδη εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος της 38ης αγωνιστικής με την Τζένοα.

Το... δυστύχημα όμως για τον καπιτάνο της Ρόμα είναι πως μέχρι να έρθει αυτό το ματς έχουν μεσολαβήσει πολλά στα οποία είχε τον άχαρο ρόλο να παρακολουθεί συνέχεια από τον πάγκο χωρίς να έχει ενεργό ρόλο ενώ σε άλλα έπαιξε ελάχιστα.

Αποκορύφωμα μάλιστα της άκαμπτης στάσης του Λουτσιάνο Σπαλέτι απέναντί του ήταν η επιλογή του να τον ρίξει κόντρα στην Γιουβέντους στις καθυστερήσεις (!), με τον 40χρονο εμβληματικό αρχηγό των Ρωμαίων να αντικαθιστά τον Σαλάχ στο 93' και ενώ το ματς είχε έξι λεπτά καθυστερήσεις.

"Ξέσπασμα" πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τον... Τότι!

Η κίνηση αυτή του Σπαλέτι αντιμετωπίστηκε αρνητικά από τους περισσότερους και τα καυστικά σχόλια δεν έλειψαν, ενώ μεταξύ εκείνων που μίλησαν δημόσια για... φάουλ του συλλόγου απέναντι στη σημαία του ήταν και ένας πρώην γνώριμος των ελληνικών γηπέδων και συγκεκριμένα του ελληνικού βόλεϊ.

Αυτός είναι ο Τζαν Πάολο Μοντάλι, που κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στα τέλη της δεκαετίας του '90, με τον Ιταλό να θυμάται την ιδιότητά του ως πρώην παράγοντας των "τζαλορόσι" (αυτή την περίοδο είναι επικεφαλής του τουρνουά γκολφ Ryder Cup 2022) και να βγάζει παράπονο για τον Τότι.

"Ως προπονητής λέω με σιγουριά πως ο κύριος στόχος είναι η ομάδα να έρχεται πάνω από όλους, όμως δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν μπορούν να έρθουν σε μία συμφωνία με τον Φραντσέσκο Τότι, πώς αδυνατούν να βρούν έναν κοινό τρόπο για να διαχειριστούν ένα άτομο όπως εκείνος αλλά και να διαχειριστούν ένα φινάλε καριέρας όπως εκείνης του Τότι", τόνισε αρχικά ο Μοντάλι και πρόσθεσε:

"Ξέσπασμα" πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τον... Τότι!

"Λυπάμαι πολύ επειδή ο Φραντσέσκο είναι ένα εκπληκτικό παιδί και ξέρω πως αν του μιλήσεις, καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας που έπρεπε να λυθεί όχι τους τελευταίους μήνες αλλά τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί να τελειώνει την καριέρα του με αυτό τον τρόπο.

Στις 28 Μαΐου το στάδιο θα είναι γεμάτο. Ίσως το φινάλε της καριέρας του θα έπρεπε να γίνει με διαφορετικό στιλ, επειδή πιστεύω ότι το αξίζει και επίσης θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο να βρεις τη χρυσή τομή με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK