Ξέσπασμα στο Twitter από τον Κάμπελ λόγω τραυματισμού!

Η περιπέτεια του Τζόελ Κάμπελ στη Serie A δεν άρχισε ιδανικά αφού όχι μόνο τραυματίστηκε και χάνει το ματς με την Λάτσιο, αλλά κατηγορήθηκε πως προσποιείται τον τραυματία. Η "έκρηξη" δεν άργησε...

Costa Rica's Joel Campbell during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Costa Rica's Joel Campbell during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Τι είναι χειρότερο; Να χτυπάς στο πόδι και να τίθεσαι νοκ-άουτ από τον ερχόμενο αγώνα της ομάδας σου, χάνοντας έτσι τη ευκαιρία για να κάνεις ντεμπούτο σε αυτήν ως βασικός, ή να ακούς διάφορες κατηγορίες μέσω των social media αναφορικά με το αν υπήρχε όντως τραυματισμός;

Και τα δύο συμβάντα κολλούν στην περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, με τον νυν στράικερ της Φροζινόνε και άλλοτε του Ολυμπιακού να χτυπάει στην προπόνηση της Παρασκευής και να τίθεται νοκ-άουτ από το ματς με την Λάτσιο στο "Ολίμπικο", γεγονός όμως που δεν έγινε πιστευτό από αρκετούς!

Έφτασε μάλιστα σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης ώστε να ανεβάσει φωτογραφία από το μπανταρισμένο πόδι του μαζί με πατερίτσες, με τον Κοσταρικανό επιθετικό να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα:

"Δεν ξέρω πως ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να προσποιείται τον τραυματία. Με αυτά τα πραγματα δεν μπορεί να παίζει κανείς. Ελπίζω κανένας άνθρωπος να περνάει αυτά που περνάω εγώ αυτή την ώρα".

Σημειώνεται πως ο Κάμπελ δεν έπαιξε στο ματς της πρεμιέρας όπου Φροζινόνε ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από την Αταλάντα ενώ έκανε ντεμπούτο την περασμένη αγωνιστική, όταν μπήκε στο 73ο λεπτό της αναμετρησης με την Μπολόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK