Ξέσπασμα Βαζέχα κατά Αλαφούζου: "Αυτός φταίει για όλα..."

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Σουτ τηλεφώνημα", μιλώντας για την κατάσταση στους "πράσινους".

Ξέσπασμα Βαζέχα κατά Αλαφούζου: "Αυτός φταίει για όλα..."

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Κριστόφ Βαζέχα, σχολιάζοντας τον Παναθηναϊκό της τελευταίας 2ετίας, και χρέωσε την αποκλειστική ευθύνη στον Γιάννη Αλαφούζο που ακούει εκείνους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.

Οι δηλώσεις του στον Sport 24 Radio 103.3:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: "Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Είναι τραγική η κατάσταση. Χάρηκα που ήρθαν στην ομάδα παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη μήπως γίνει κάτι καλύτερο".

Για το τι τον ενοχλεί περισσότερο: "Η ομάδα δεν έχει φιλοσοφία και δεν ξέρει τι θέλει. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος. Τρελάθηκα πως ο προηγούμενος προπονητής σε έξι μήνες έκανε τόσες μεταγραφές. Αυτά δεν γίνονταν στον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό έχει ευθύνη Αλαφούζος. Είχε και έχει κάποιους ανθρώπους όπως ο Σαραβάκος, ο Σίλβα, ο Λυμπερόπουλος τώρα, αν δεν τους ακούς πως να πάει καλά..."

Για το αν είναι θέμα ιδιοκτησίας η σημερινή κατάσταση: "Αν ήμουν πρόεδρος θα ήθελα να ξέρω τι θέλω. Τη φιλοσοφία. Θα έλεγα για παράδειγμα πως θέλω να παίζω με έξι ξένους και πέντε Έλληνες. Αν δεν μπορείς θα έρθει άλλος. Μετά δεν γίνεται να αλλάζει συνεχώς το σύστημα. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και μετά πάμε στις επιλογές των παικτών που ταιριάζουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι νέος στο χώρο και ήρθε να σώσει τον Παναθηναϊκό αλλά από κει και πέρα πρέπει να μάθει. Δεν γίνεται ν' ακούει όσους δεν έχουν ιδέα και να μην ακούει όσους έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Όταν έρχεται περίοδος μεταγραφών τ' αλλάζουμε όλα. Κάθε έξι μήνες γίνεται το ίδιο. Πρέπει να υπάρχει λογική σε όλες τις κινήσεις".

Για τον Ιμπάρμπο: "Διαβάζω ότι ήταν ένα μήνα ήταν στο εξωτερικό. Όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό αυτό το παιδί δεν υπήρχε κάποιος να του πει ότι όταν κάνεις μ... θα τιμωρηθείς; Ότι έχει ο Παναθηναϊκός το δικαίωμα να σε διώξει; Δεν το γράφουν αυτό στα συμβόλαια; Λέμε ένα παράδειγμα".

Αν του ζητούσαν να προσφέρει κάτι στο Παναθηναϊκό: "Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα, υπάρχει οικονομικό πρόγραμμα. Δεν χρειάζονται μεγάλα ονόματα, χρειάζεται καλό σκάουτινγκ και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν και να έχουν όρεξη. Πρέπει να υπάρχουν Έλληνες και να έρχονται απ' έξω νέα παιδιά. Τώρα έχουμε ένα μήνα και παλεύουμε την τελευταία στιγμή να πάρουμε παίκτες. Εμείς είχαμε δει τον Λεβαντόφκσι και ήμασταν ανάμεσα σε αυτόν και στον Σισέ".

Για το αν αλλάζει η κατάσταση τώρα: «Έχουν πολύ δύσκολο ο Μαρίνος μαζί με τον Νίκο έχουν πολύ δύσκολο έργο. Η μόνη λέξη είναι υπομονή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK