"Ξεσπίτωσαν" τον Κλίνσμαν πριν βρει αγοραστή!

Απολύθηκε από ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ ο Γιούργκεν Κλίνσμαν προτού προλάβει να πουλήσει το σπίτι του!

"Ξεσπίτωσαν" τον Κλίνσμαν πριν βρει αγοραστή!

Ακόμη παλεύει να ξεφορτωθεί το υπερπολυτελές σπίτι του στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Σαν κάτι να είχε ψυλλιαστεί ο Γερμανός προπονητής για το μέλλον του εκτός ΗΠΑ, αφού τη Δευτέρα ανακοινώθηκε το διαζύγιο με την αμερικανική ομοσπονδία!

Ο 52χρονος τεχνικός είχε το ρόλο του εκλέκτορα από τον Ιούλιο του 2011. Σε αυτά τα 5,5 χρόνια κατάφερε ελάχιστα. Προώθησε κάποια καλά ταλέντα και αυτό του πιστώνεται, αφού έκανε ανανέωση, αλλά από αποτελέσματα λίγα πράγματα (ένα Γκολντ Καπ). Οι αριθμοί είναι μάλιστα αμείλικτοι. Συνολικά κάθισε στον πάγκο των ΗΠΑ σε 47 επίσημα παιχνίδια (και άλλα 51 φιλικά) και το ποσοστό νικών του δεν ξεπέρασε καν το 60%!

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά το "βαρύ" 4-0 από την Κόστα Ρίκα στην τελευταία φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ΗΠΑ έχουν 0/2 στον όμιλο και κινδυνεύουν να μην φτάσουν στη Ρωσία.

Είναι πιθανόν η επόμενη ημέρα να τον βρει κάπου στην Αγγλία, αφού φαντάζει ένας από τους υποψηφίους για τον πάγκο των "τριών λιονταριών". Ιδίως τώρα που ο δρόμος είναι ανοικτός.

Το σπίτι του κοστολογείται 2.4 εκατ. δολάρια και το έχει σε αγγελία από τον περασμένο Μάρτιο. Μήπως είναι ώρα να το βγάλει στο σφυρί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK