ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χίντινγκ: “Δεν ξέρω τον αντικαταστάτη μου”

Ο τεχνικός της Τσέλσι Γκους Χίντινκ δήλωσε άγνοια για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του, μετά από το τέλος της σεζόν.

Χίντινγκ: “Δεν ξέρω τον αντικαταστάτη μου”
Ο αντικαταστάτης του Φελίπε Σκολάρι, ο οποίοςθα καθίσει στον πάγκο των “μπλε” – στο Στάμφορντ Μπριτζ-
για τελευταία φορά στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, υποστήριξεότι δεν έχει εμπλακεί σε συζητήσεις με τους διοικούντες για εκείνον που θα τον διαδεχθεί.



Μιλώντας στο Sky Ports ο Χίντινκ είπε: «
Φυσικά και υπάρχουν ονόματα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για αυτά. Είναι δικό τους θέμα, δεν είναι δικιά μου δουλειά. Πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, αλλά δεν έχουν ευθύνη στο να με ενημερώσουν ».



Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την επικείμενη αποχώρησή του: «
Η λύπη δεν είναι η πιο κατάλληλη λέξη, δεν θα κλάψω κιόλας. Δεν ξέρω τα συναισθήματα που θα έχω. Θα πρέπει να αναφέρω πως οι παίκτες αντέδρασαν σωστά και απέδωσαν από την πρώτη μέρα αυτό που περίμενα, οπότε είμαι περήφανος γι’ αυτό. Έχοντας δώσει απάντηση σε όλους, είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες, το προσωπικό, και το κοινό. Διασκέδασα δουλεύοντας σ’ αυτή την ομάδα και με αυτούς τους παίκτες. Θα κρατήσω ανεπίσημη επαφή με τον σύλλογο, υποστηρίζοντας και επισκέπτοντας τους ».



Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Χίντινκ θα επιστρέψει στα καθήκοντα του στην εθνική Ρωσίας με την ελπίδα ότι η ομάδα του θα καταφέρει να είναι παρούσαστο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK