ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύρισε το κεφάλι του ο Πουγιόλ

Ο Κάρλες Πουγιόλ κράτησε το λόγο του και αποχωρίστηκε την πλούσια κόμη του μετά την υπόσχεση που είχε δώσει να το πράξει σε περίπτωση ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο προ ολίγων ημερών "el clasico" που διεξήχθη στο Καμπ Νου.

Ξύρισε το κεφάλι του ο Πουγιόλ

Ο Κάρλες Πουγιόλ κράτησε το λόγο του και αποχωρίστηκε την πλούσια κόμη του μετά την υπόσχεση που είχε δώσει να τοπράξει σε περίπτωση ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο προ ολίγων ημερών “el clasico” που διεξήχθη στο Καμπ Νου.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ένιωθε σίγουρος για τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο ντέμπι με τη Ρεάλ και είχε ανακοινώσει μπροστά σε όλους τουςπαίκτες ότι θα ξυρίσει το κεφάλι του ανφύγουν ηττημένοι απο το γήπεδο, όπως και έγινε.

Ο αρχηγός της καταλανικής ομάδαςθα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με το νέο “look” στον αγώνα της μικτής καταλονίας με την αντίστοιχη των Βάσκων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πουγιόλ με το νέο του κούρεμα είναι εμφανισιακά αγνώριστος αφού δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Ας όψεται όμως η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζούλιο Μπαπτίστα…

Ο διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής όμως δεν ήταν ο μόνος πουείχε δώσει το λόγοτου ότι θα ξυρίσει τοκεφάλι του αφού το ίδιο είχε υποσχεθεί καιο Ροναλντίνιο αλλά για διαφορετικό λόγο. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος βραζιλιάνος, ο οποίος δε διανύει τις καλύτερες ημέρες του στη Βαρκελώνη, είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση αν βρισκόταν στον πάγκο στον αγώνα με τη Ρεάλ.

Όπως όμως είναι γνωστό και παρά τα φημολογούμενα περί του αντιθέτου ο “Ρόνι” ξεκίνησε βασικός στον αγώνα προς ανακούφιση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK