ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς 5 βασικούς με Εορδαϊκό

Χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης με τον Εορδαϊκό για το κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς 5 βασικούς με Εορδαϊκό
Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον Χαλκιά, τον Μπουσαϊντί (για να τον ξεκουράσει), τον Γκαρσία (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενσωμάτωσης και όπως φαίνεται δεν θα παίξει ούτε με τον Εργοτέλη), τον Βιεϊρίνια (τραυματίας) και τον Μουσλίμοβιτς (για να τον ξεκουράσει).

Οπερ σημαίνει πως στην ενδεκάδα θα δούμε νέα πρόσωπα, αλλά όχι πολλές αλλαγές, αφού ο Χάβος δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης γι’ αυτό και θα επιλέξει πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί στη Φλώρινα με 4-4-2 (ως είθισται από τότε που ανέλαβε ο Χάβος) και τους: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Μαλεζά, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκη, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο, Σαλπιγγίδη, Φιλομένο (ή Παπάζογλου).

H αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Ίβιτς, Σακελλαρίου, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο και Ζουέλα. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στην 18άδα δύο παίκτες γεννημένους από το 1989 και μετά, γι’ αυτό και επελέγησαν οι Κουτζαβασίλης και Πετρίσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK