ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς απουσίες με Λεβαδειακό

Χωρίς απουσίες ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία της ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, με τον Ράινερ Μάουερ να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή.

Χωρίς απουσίες με Λεβαδειακό

Η Skoda Ξάνθη προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο ψάχνοντας τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό την Κυριακή (3/11), ιδιαίτερα μετά το “ξέσπασμα” του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του για τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) την προετοιμασία της με τον προπονητή της, Ράινερ Μάουερ να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτήν συμπεριέλαβε τους: Τσέμα, Κυριακίδη, Παΐτο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γούτα, Βάλλα, Χοσέμι, Φλίσκα, Ντιέ, Μαρίν, Κάλβο, Σουάρεζ Εστράδα, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνο, Βασιλακάκη, Νάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ