ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Αρότσα, με κόσμο στα Περιβόλια

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν αποφάσισε ακόμη για τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Χωρίς Αρότσα, με κόσμο στα Περιβόλια

Ο προπονητής του Πλατανιά προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή 20 παίκτες και εξ αυτών να επιλέξει εκείνους που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε από την αρχή είτε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ρούμπεν Αρότσα, ο οποίος λόγω της θλάσης του ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του Πλατανιά αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονσάλες, Δέντσα, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά στη Super League, μια και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είχε διεξαχθεί στο Ηράκλειο, έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK